Ψάχνοντας με υπομονή ανάμεσα στης εκατοντάδες ταινίες που βγαίνουν κάθε χρόνο μπορείς να πέσεις στης ταινίες που εκ πρώτης όψεως δεν σου γεμίζουν το μάτι, ταινίες οι οποίες αν δεις το εξώφυλλο της θα σκεφτείς ότι, εντάξει κλασική ταινία ξύλου, μέχρι να πείσεις τον εαυτό σου να της δεις, έτσι έγινε και με ταινία  Warriors του Γκαβιν Οκοννορ.

Warrior_Poster

Δίωρη μαγεία από τον σκηνοθέτη Γκαβιν Οκοννορ οπού με  περίσσια μαεστρία μας δείχνει την εσωτερική και εξωτερική μάχη ανάμεσα σε δυο αδέρφια και τον πάτερα τους, μια ταινία που στο τέλος της, θα αναρωτιέσαι γιατί  τελείωσε.

Ευτυχώς για εμάς το hollywood δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάποια συνεχεία της και να καταστρέψει ότι δημιούργησε με μια και μόνο ταινία, μια υπεροχή αρμονία ανάμεσα στο δράμα και δράση, χωρίς να έχει της υπερβολές μέσα στης πολεμικές τέχνες που συνήθως επικρατούν σε τέτοιου είδους ταινιες καταφέρνει να σου κρατήσει το ενδιαφέρον με το ιδιαίτερα απρόβλεπτο σενάριο οπού δεν σε αφήνει ασυγκίνητο σαν θεατή..

Πριν κλείσω θα ήθελα να πω ότι για κάτι τέτοιες ταινιες λατρεύω τον αμερικάνικο κινηματογραφο,η βαθμολογία για το Warrior είναι κατά την άποψη μου είναι 8,5/10

 

Advertisements